Хмельниччина: «Відверта розмова» із Олександром Симчишиним

Хмельниччина: «Відверта розмова» із Олександром Симчишиним

10.12.14 10:17 0 635
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин взяв участь у телепередачі «Відверта розмова» на ХОДТРК «Поділля-центр».

Темою розмови стали актуальні питання сьогодення, що бентежать кожного з нас – жителів Хмельниччини.

Тож було обговорено шляхи підвищення рівня зарплат, детінізація економіки, на які цілі піде додаткова дотація, передбачена для нашого краю. Як зазначив Олександр Симчишин, область має отримати додаткові кошти, що дозволить провести усі розрахунки по захищених статтях. Та говорячи про рішення, що приймалися на сесії обласної ради не можливо було не згадати, що пленарне засідання обласна рада провела не в сесійній залі, як зазвичай. Перед початком роботи сесії о 10.40 надійшла інформація про замінування Будинку рад. У приміщенні відразу розпочала роботу оперативна група. А депутати все ж вирішили провести засідання в обласної філармонії.

Мова йшла і про роботу комунальних служб щодо забезпечення теплом наших осель та готовність дорожніх служб зреагувати на виклики погоди. Було обговорено також питання вимкнення електроенергії, що надто актуально на адже кожен з нас потерпає від таких незручностей.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку підростає гідна ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ