На Хмельниччині міліціонери спільно з членами громадського формування впродовж півгодини затримали зухвалого грабіжника

На Хмельниччині міліціонери спільно з членами громадського формування впродовж півгодини затримали зухвалого грабіжника

10.12.14 08:50 0 701
18-річний молодик, незважаючи на свій юний вік, уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності. І от знову став на злочинний шлях — заради легкої наживи пограбував беззахисну жінку.

Близько опівночі до Славутського райвідділу міліції зателефонувала 40-річна місцева жителька і повідомила про те, що стала жертвою зухвалого грабіжника.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям потерпіла розповіла, що якраз поверталась з роботи. Коли переходила вулицю, до неї підійшов молодик та попросив закурити. Коли ж вона йому відмовила, зловмисник почав виривати у неї з рук сумку. Жінка почала просити грабіжника відпустити її, казала, що дасть гроші на цигарки, але той її не слухав — схопив сумку і побіг до машини, яка чекала його неподалік.

На пошуки автомобіля були задіяні усі сили та засоби. Правоохоронцям активно допомагали члени громадського формування «Славутський курінь». І за півгодини вжиті заходи таки дали позитивний результат — машину, яка відповідала опису потерпілої, зупинили на виїзді зі Славути. В одному із пасажирів жінка впізнала свого кривдника. Ним виявився 18-річний житель Нетішина. Незважаючи на свій юний вік, молодик уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку і грабіж.

Як з'ясувалося згодом, після скоєння грабежу зловмисник забрав усі цінні речі та гроші, а сумку викинув у річку, де її згодом і виявили.

Як повідомив слідчий Славутського РВ УМВС України в Хмельницькій області Іван Гришкевич, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Потерпіла подякувала працівникам Славутського райвідділу та представникам громадського формування, які швидко відреагували на її повідомлення, затримати грабіжника та повернули її речі, й побажала терпіння та успіхів у нелегкій роботі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Закарпатській області ...
Наступна новина: Микола Ткачук: "Аби ...

КОМЕНТАРІ