Ольга Герасим’юк: В Україні заборонили фільми за участю Охлобистіна

Ольга Герасим’юк: В Україні заборонили фільми за участю Охлобистіна

10.12.14 08:29 0 629
В Україні заборонили фільми за участю російського актора Івана Охлобистіна, відомого своїми шовіністичними та антиукраїнськими поглядами.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник голови в Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк.

«З цієї хвилини всі фільми з Охлобистіним в ефірі України заборонено – рішення Експертної ради при Держкіно, яке ми ініціювали. Нічого не вдієш, він сам сказав, що використовує свою медійність для боротьби з бандерівцями, а ще збирається особисто воювати.

Всі режисери й продюсери, які постраждали через цю його боротьбу, мають самі з ним розібратися достойними методами. Також всі актори мають добре подумати, перш ніж воювати з Україною, як складеться їхня подальша медійність і кар’єра, хто їх буде дивитися й де їх називатимуть «зірками», хто їх буде знімати в такому разі», – написала Ольга Герасим’юк.

Нагадаємо, 9 грудня, кілька десятків активістів у Києві пікетували будівлю Держкіно з вимогою припинити трансляцію будь-якої продукції за участю українофоба – російського актора Івана Охлобистіна.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ