Чернівецька область: на пожежах вогнеборці врятували 3 людини

Чернівецька область: на пожежах вогнеборці врятували 3 людини

10.12.14 09:39 0 624
Протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, 2 з яких сталися в обласному центрі. Так, у Чернівцях по вул. Південно-Кільцевій сталося загорання в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. За 3 хвилини за місцем виклику прибули рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Оскільки в підвалі виникло сильне задимлення, вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Бійці ДСНС зайшли в підвал для проведення пожежної розвідки, в ході якої виявили 2 чоловіків. Як з’ясувалося, це були люди без постійного місця проживання, які влаштували собі в підвалі притулок. Рятувальники відразу вивели їх на вулицю, одночасно з цим проводивши роботи по ліквідації пожежі. За лічені хвилини небезпеку було ліквідовано.

Ще одна пожежа в обласному центрі виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку по вул. Сагайдачного. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, які помітили, що з вікон квартири іде дим. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. Рятувальникам повідомили, що в квартирі може перебувати домовласник, чоловік 1955 року народження. Вогнеборці відразу зайшли в квартиру і вивели чоловіка на вулицю, після чого передали його працівникам швидкої медичної допомоги. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення житловий будинок.

Всього протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, під час яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували 3 людей та зберегли від знищення 5 будівель.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ