В Чернівецькій області дзвінок на "102" ніколи не залишається непоміченим

В Чернівецькій області дзвінок на "102" ніколи не залишається непоміченим

10.12.14 14:21 0 873
З чого розпочинається міліція? Для більшості громадян саме з телефону «102». Чергова частина УМВС є невід'ємною складовою штабного підрозділу. І вдень, і вночі міліціонери приймають дзвінки про допомогу.

У черговій частині УМВС знаходиться Єдиний центр керування патрульними нарядами. Це система супутникового моніторингу, яка впроваджена для ефективнішої організації контролю за несенням служби автопатрулів і підвищення рівня оперативного реагування на повідомлення про правопорушення. На електронній карті відображаються всі пересування патрульних нарядів, і працівники чергової частини цілодобово спостерігають та контролюють їх роботу.

Чергова частина УМВС України в Чернівецькій області працює цілодобово. Жодне повідомлення, яке надходить на пульт 102 не залишиться непоміченим. Воно обов'язково реєструється у спеціальних журналах та передається оперативному черговому. Останній направляє на місце виклику патрульний наряд та слідчо-оперативну групу.

Отож, якщо з Вами, вашими рідними та близькими трапилася біда або ж Ви стали свідком правопорушення, не зволікайте, одразу ж телефонуйте на спецлінію 102 і будьте певні: міліціонери оперативно допоможуть!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ