На Вінничині міліція встановлює обставини аварій,в яких травмовано п'ятеро людей

На Вінничині міліція встановлює обставини аварій,в яких травмовано п'ятеро людей

10.12.14 10:47 0 622
У автопригодах, що сталися впродовж вихідних у Вінниці, Бершадському та Літинському районах області постраждали водій, пасажирка легковика та троє пішоходів.

6 грудня у Вінниці по вулиці Київській 20-річний водій автомобіля "ЗАЗ TF698 К" допустив наїзд на 86-річну пенсіонерку, яка перетинала проїжджу частину зліва на право по ходу руху автомобіля. В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка з закритою черепно-мозковою травмою була госпіталізована до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня у Літинському районі сталась дорожньо-транспортна пригода у якій постраждали одразу два пішоходи. Чоловіки йшли по узбіччю в селі Дяківці, коли на них наїхав автомобіль «Хонда», під керуванням 40-річної мешканки Хмельницького. За попередніми даними жінка не впоралась з керуванням. Внаслідок автопригоди чоловіки з численними тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до Літинської районної лікарні.

Ще одна автопригода сталась 7 грудня у Бершадському районі. Слідчо-оперативною групою міліції попередньо було встановлено, що водій автомобіля "ВАЗ-21101", виїжджаючи з другорядної дороги не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21063". В результаті аварії постраждала пасажирка «ВАЗ-21101» та один з водіїв.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Активістка з Донбасу ...
Наступна новина: ПРАЦІВНИКИ ДАІ ВОЛИНІ ...

КОМЕНТАРІ