Серед кращих міліціонерів Вінниччини - Могилів-Подільський черговий

Серед кращих міліціонерів Вінниччини - Могилів-Подільський черговий

10.12.14 12:13 0 724
«Ало, міліція?» - Чим можемо допомогти? Перший, кого ми чуємо, набираючи «102» – це черговий. Зазвичай, саме це спілкування і враження від нього, формують подальше ставлення людини до правоохоронної системи в цілому. Оперативність реагування міліції на тривожні повідомлення громадян напряму залежить від роботи чергової частини.

Вже четвертий рік працює оперативним черговим чергової частини штабу Могилів-Подільського міськвідділу міліції майор міліції Олександр Чорний.

Чоловік, пройшовши армійську службу у колишній Югославії, повернувся у рідне місто та став міліціонером патрульно-постової служби.

Свої службові обов'язки завжди виконував сумлінно. Десять років міліціонер присвятив роботі дільничного. Це була гарна професійна школа, яка підтвердила, що Олександр – не випадкова в міліції людина.

Якось до міськвідділу надійшло повідомлення від місцевої жительки про крадіжку невідомими особами грошей з її домоволодіння. Розкрити злочин вдалося лише завдяки обізнаності дільничного, який швидко встановив крадіїв. Ними виявилися раніше судимі непрацюючі місцеві жителі. Із сльозами на очах жінка дякувала Олександру за повернуті гроші.

Працюючи оперативним черговим, Олександр реагує на повідомлення громадян найпершим. І від професійності прийнятих ним рішень залежить, наскільки результативними будуть дії міліції. Отримавши інформацію від міського жителя про проникнення до його будинку невідомої особи, Олександр швидко направив на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Правоохоронцям вдалось затримати зловмисника «на гарячому».

Робота у черговій частині складна і відповідальна. Міліціонери працюють цілодобово, у свята та вихідні, реагуючи на всі без винятку повідомлення громадян. Це підрозділ, який забезпечує оперативне управління силами і засобами міськвідділу, перебуває в постійній готовності для реагування на злочинні прояви, надзвичайні ситуації, інші події.

По закінченню чергування, Олександр стомлений поспішає додому, де його чекають найдорожчі люди: дружина та троє діточок.

Ім'я майора міліції Олександра Чорного в числі кращих занесене на Дошку пошани УМВС України у Вінницькій області.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ