Вінницька область: вогнеборці двічі ліквідовували загорання у помешканнях подолян

Вінницька область: вогнеборці двічі ліквідовували загорання у помешканнях подолян

10.12.14 10:03 0 631
8 грудня о 14:22 на пункт зв'язку оперативно-рятувальної служби м. Бершадь надійшло повідомлення про пожежу у с. Михайлівка на вул. Піонерська. Прибувши на місце події, вогнеборці встановили, що вогнем охоплена літня кухня. Бійцями служби «101» оперативно було ліквідовано загорання. Попередня причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів пічного опалення 55-річним власником обійстя.

Цього ж дня о 17:49 на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини №15 м. Бар надійшло повідомлення про те, що у с. Комарівці на вул. Радянській горить житловий будинок. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вогнем охоплене горище житлового будинку на площі 20 квадратних метрів. О 19:10 пожежу ліквідовано.

Попередня причина пожежі аналогічна попередній - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів пічного опалення.

Рятувальники вкотре нагадують про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки у побуті! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади! Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях! Бережіть своє життя!

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український храм у США ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ