На Вінничині партнерство в будівельній галузі

На Вінничині партнерство в будівельній галузі

10.12.14 09:25 0 636
В рамках Меморандуму зі Швейцарською конфедерацією розпочато реалізацію проекту по модернізації системи теплопостачання мікрорайону Тяжилів. Він передбачає реконструкцію котельні по вулиці Баженова, заміну тепломереж та встановлення системи SCADA для автоматичного регулювання і контролю параметрів теплоносія.

В листопаді 2011 року у Вінниці підписано Меморандум про взаєморозуміння між урядами Швейцарської конфедерації та України і містом Вінницею щодо надання технічної та фінансової допомоги для проекту з енергоефективності.

У рамках проекту в числі інших компонентів передбачена реконструкція системи централізованого теплопостачання двох мікрорайонів міста. Загальний бюджет проекту – 220 млн. грн., в тому числі 176 млн грн – безповоротної фінансової допомоги від швейцарських партнерів;

В 2014 році передбачається реалізація ІІ етапу Меморандуму з Урядом Швейцарії по реконструкції системи централізованого теплопостачання мікрорайону «Тяжилів» від котельні по вул. Баженова, 15 з влаштуванням 49 ІТП та заміною 4 км теплових мереж

Певного розвитку набуває співпраця органів державної влади, органів місцевого самоврядування та представників середнього та малого бізнесу у розбудові соціальної сфери області.

Залучені кошти використовуються на розвиток соціальної інфраструктури сіл та селищ, зокрема на внутрішній благоустрій, ремонт соціальних закладів, наданні послуг сільським жителям.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ