На Вінничині за підозрою у скоєнні розбійного нападу на пенсіонерку оперативники затримали жителя Одещини

На Вінничині за підозрою у скоєнні розбійного нападу на пенсіонерку оперативники затримали жителя Одещини

10.12.14 19:11 0 617
У Шаргородському районі працівники міліції затримали жителя Одеської області, який серед білого дня скоїв розбійний напад на самотню літню бабусю. Погрожуючи їй фізичною розправою, зловмисник забрав гаманець з грошима.

До Шаргородського райвідділу міліції звернулась 77-річна пенсіонерка, жителька одного з сіл району, з заявою про те, що близько першої години дня невідомий чоловік через кватирку проник до її будинку та, застосувавши фізичну силу, забрав 1 500 гривень.

Оглянувши місце злочину, опитавши потерпілу та місцевих жителів, які могли б бачити біля будинку старенької підозрілу особу, працівники міліції одразу взялися за пошуки зловмисника. За кілька годин підозрюваний, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, був затриманий на одній з вулиць села. Ним виявився 32-річний раніше неодноразово судимий житель Одеської області.

У скоєному підозрюваний зізнався, розказав, що на Вінниччині йому не має де жити, та за що жити, тому вирішив відібрати гроші у самотньої беззахисної жінки. До її будинку проник через кватирку, та, пригрозивши фізичною, розправою почав вимагати гроші. Зрозумівши, що вона не скаже, де тримає заощадження, схопив її за шию та почав душити. Не витримавши знущань, пенсіонерка віддала нападнику гаманець з грошима.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру. За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув'язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ