В Луцьку микола Романюк на оперативній нараді акцентував на необхідності виконання усіх заходів,передбачених на зимову пору

В Луцьку микола Романюк на оперативній нараді акцентував на необхідності виконання усіх заходів,передбачених на зимову пору

10.12.14 08:56 0 613
На оперативній нараді директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як поінформувала присутніх про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 24 листопада по 06 грудня 2014 року.

Вона наголосила, що за звітний період на адресу міської ради надійшло 1150 телефонних звернень (із них інформаційно-консультативного характеру - 177), за аналогічний період 2013 року було отримано та опрацьовано 704 дзвінки.

За її словами, у зв'язку з введенням графіка аварійних відключень електроенергії по Україні, кількість звернень, що стосувалася цього питання склала - 382 дзвінки. Всі звернення були оперативно скеровані в Луцьку міську філію ПАТ «Волиньобленерго». В той же час поінформувати населення не було можливості через відсутність таких графіків відключень.

Знову ж таки, внаслідок відключення електроенергії, були зупинені котельні на вул.: Боженка, 34, Дубнівській, 32, Даньшина, 10, відповідно - 63 звернення було викликано відсутністю опалення та належного гарячого водопостачання.

Крім того, ще 359 звернень із загальної чисельності стосувались житлово – комунальної сфери міста.

На контролі лишаються звернення мешканців щодо проведення асфальтування доріг, тротуарів та прибудинкових територій, а саме: вул. Дорошенка, 2, 8-го Березня, 24, просп. Соборності, 19. Мешканці міста просили встановити дорожній знак «пішохідний перехід» на просп. Грушевського, 2б – біля спорткомплексу СНУ.

Внаслідок самовільного втручання мешканців (затоплення газового колектору) в систему водо- та газопостачання 06.12.2014 від мереж було відключено будинок на вул. Шота Руставелі, 11а. Аварійна бригада протягом доби працювала над усуненням пошкоджень. Станом на 08.12.2014 без газу залишається 5 квартир, у зв'язку з відсутністю мешканців. Питання залишається на контролі в ПАТ "Волиньгаз".

7 звернень було скеровано на адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Стосовно прибирання сміття біля контейнерів телефонували жителі будинку з вул. Огієнка, 20, Кондзелевича, 3. Одне повідомлення надійшло про відсутність решітки на люку зливової каналізації на вул. Г.-Артемовського, 14; з проханням переставити контейнери для сміття телефонували мешканці будинку з вул. С.Ковалевської, 56 (школа № 23). Звернення перебувають на контролі.

14 звернень стосувались діяльності КП «Луцькводоканал». Звернення були викликані поривами на мережах. За даний період працівниками підприємства було ліквідовано 5 витоків з системи холодного водопостачання на вул.: Володимирській, 100, Вороніхіна, 15а, Шота Руставелі, 9.

4 звернення надійшло з проханням про ліквідацію наслідків затоплення зовнішньою каналізацією будинків на вулицях: Писаревського, 11, Кондзелевича, 26 та просп. Соборності, 37 - роботи виконано.

Стосовно зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій надійшло всього 22 повідомлення. Всі звернення на контролі в КП «Луцьксвітло».

Щодо безпритульних собак, Лариса Карп'як повідомила, що за звітний період надійшло 11 звернень, від жителів з вул. Рівненської, 83, Ломоносова, 75, Наливайка, 22, Кравчука, 7, Коперника, 66а, Чехова, 4; В. – Інтернаціоналістів, 5; Сухомлинського, 4; Баранова, 5; Др.Народів, 7. Звернення передані на реагування в КП "Ласка".

33 звернення стосувались руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі. Скарги надійшли на маршрути № 1; 2; 4; 10; 12; 15; 15а; 18; 30; 47. Також мешканці міста не згідні з підвищенням плати за проїзд в окремих маршрутних автобусах, порушення графіків руху громадського транспорту.

На адресу веб-платформи "Відкрите місто" за звітний період надійшло – 25 повідомлень, станом на 08.12.2014 відкритих проблем залишається – 11, закритих – 8, прийнятих, проте не закритих – 6.

Міський голова Микола Романюк звернув увагу керівників комунальних підприємств на необхідність виконання усіх заходів, передбачених на зимову пору. Тобто потрібно вчасно чистити сніг та здійснювати посипання вулиць, тротуарів, зупинок, переходів соляно-щебеневою сумішшю, адже після випадання снігу більше людей звертається до травмпунктів. Міський голова закликав керівників ЛКАП “Луцькспецкомунтранс”, ДКП “Луцьктепло” при необхідності активно реагувати на аварійні ситуації, адже на вулиці холодно і потрібно зробити усе можливе, щоб люди постійно були забезпечені теплом і водою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Ткачук: "Аби ...
Наступна новина: На круглому столі у Львові ...

КОМЕНТАРІ