Луцькі боксери серед кращих в Україні

Луцькі боксери серед кращих в Україні

10.12.14 09:16 0 647
З 02 по 07 грудня 2014 року в м. Львові проходив Чемпіонат України з боксу серед юніорів (1999-2000 років народження) на призи Андрія Котельника. У престижних всеукраїнських змаганнях брали участь 247 спортсменів з усіх областей України та м. Києва.

До складу збірної команди Волинської області було відібрано сім вихованців КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради», яких тренують тренери-викладачі Артур Каменєв, Петро Боярчук, Роман Дерябін і Тарас Гінайло.

Боксери Луцького позашкільного навчального закладу, який популяризує бокс серед дітей і в якому відкрито відділення боксу, успішно виступили на цих змаганнях.

З золотою медаллю повернувся у рідне місто Олександр Кісільчук (вагова категорія – 60 кг), з бронзовими нагородами - Марк Куць (48 кг) та Андрій Огородник ( 54 кг).

П'яті місця, трішки не дотягнувши до п'єдесталу, посіли: Андрій Кандюра (50 кг), Дмитро Ульянов (57 кг) і Юрій Дорощук (70 кг). Вадим Пінчук задовільнився лише дев'ятим місцем у ваговій категорії до 75 кг.

“Я задоволений виступом молодих спортсменів. Вони проявили характер і волю до перемоги. Моє завдання створити їм належні умови для тренувань і подальших успішних виступів на змаганнях різного рівня”, - розповів директор КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» Валерій Панчук.

Вітаємо вихованців та тренерів з вдалим виступом у Чемпіонаті України з боксу і бажаємо в подальшому високих спортивних досягнень та перемог

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ