В Луцьку секретар міської ради Сергій Григоренко окреслив нагальні питання,що потребують вирішення

В Луцьку секретар міської ради Сергій Григоренко окреслив нагальні питання,що потребують вирішення

10.12.14 13:20 0 736
12 грудня відбудеться позачергова сесія міської ради. Про це під час оперативної наради повідомив секретар міської ради Сергій Григоренко. Він зауважив, що будуть розглянуті зміни до бюджету міста та ряд нагальних проблем.

Сергій Григоренко звернув увагу на доцільність існування ряду цільових програм. За його словами, з 58 програм близько 15 практично не фінансувалися. Тому він закликав присутніх проаналізувати програми та їх доцільність існування. На його думку, варто сконцентрувати кошти на реалізацію кількох соціально-значимих програм.

Також Сергій Григоренко наголосив на необхідності створення електронної черги у загальноосвітні навчальні заклади. Він зауважив, що така черга, яка діє для зарахування у дитячі садки, себе виправдала. Люди задоволені, адже все прозоро. Тому він звернувся до начальника управління освіти Олега Гребенюка, щоб він до кінця року подав відповідні пропозиції. Пізніше це необхідно буде обговорити з громадою і запровадити її в дію до початку нового навчального року.

Запропонував Сергій Григоренко й облаштувати спеціальні майданчики для збору макулатури, відпрацьованих батарейок та ПЕТ-пляшок у навчальних закладах міста. Він зауважив, що їх можна розмістити у кількох школах та садочках. Є спеціалізоване підприємство, яке готове забирати цю сировину на повторну переробку. Сергій Григоренко переконаний, що таким чином ми можемо виховувати у дітей бережливе ставлення до навколишнього середовища.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові представили ...
Наступна новина: Тернопільщина налагоджує ...

КОМЕНТАРІ