Луцьк: святослав Кравчук закликав активніше працювати над святковим оформленням міста

Луцьк: святослав Кравчук закликав активніше працювати над святковим оформленням міста

10.12.14 12:37 0 687
Під час шньої оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що незабаром розпочнуться зимові канікули у загальноосвітніх закладах, і діти більше місяця будуть незайняті. Тому він закликав керівників управління освіти і комітету по фізичній культурі та спорту організувати дозвілля школярів, щоб позбавити їх згубного впливу вулиці.

Закликав Святослав Кравчук контролювати стан водойм, які є в місті, бо школярі можуть там проводити свій вільний час. Нині погодній режим нестабільний, лід тоншає, щоб діти не втопилися.

Звернувся перший заступник міського голови й до працівників ДАІ, аби вони посилили контроль за дорожнім рухом під час зимових канікул.

Святослав Кравчук наголосив на необхідності освітлення зупинок та пішохідних переходів. Він зауважив, що нині триває режим економії, але безпека людей - важливіша.

Нагадав присутнім Святослав Кравчук й про розпорядження міського голови щодо святкового оформлення Луцька до новорічно-різдвяних свят. Він зауважив, що керівники структурних підрозділів закріплені за певними вулицями, закладами та установами. Перший заступник міського голови закликав усіх активізувати роботу і створити лучанам святковий настрій до Нового року та Різдва.

Крім того, Святослав Кравчук наголосив на необхідності контролю за торгівлею новорічними хвойними деревцями. Він зауважив, що рішенням виконкому визначені відповідні місця. За його словами, керівники ЖКП повинні укласти договори з підприємцями на прибирання території.

Звернув увагу перший заступник міського голови на оплату за комунальні послуги. Він зауважив, що лучани продовжують боргувати значні суми. Святослав Кравчук зазначив, що послуги надаються, а люди не платять. За його словами, необхідно проаналізувати, чи платять за комунальні послуги працівники бюджетної сфери. Заборгованості із заробітної плати немає у працівників комунальних закладів та установ.

Святослав Кравчук зазначив, що через борги лучан ДКП “Луцьктепло”, КП “Луцькводоканал” не можуть розрахуватися з постачальниками за надані їм газ, електроенергію тощо. ЖКП не може прибирати нормально вулиці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ