Волинська область: рятувальники підвищили професійну майстерність

Волинська область: рятувальники підвищили професійну майстерність

10.12.14 08:33 0 742
9 грудня на базі аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та другої державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька пройшли навчання серед пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України у Волинській області.

Для вдосконалення професійної майстерності та підвищення боєздатності вогнеборці пройшли смугу психологічного розвантаження, відпрацювали силові вправи, а також рятування умовного потерпілого із задимленого середовища у димокамері.

«Рятувальники повинні бути готовими діяти за призначенням при ліквідації надзвичайних ситуацій, особливо під час пожежонебезпечного осінньо-зимового періоду. Для цього необхідно постійно вдосконалювати свої навики в умовах, які максимально наближені до справжніх», – зазначив начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Олександр Никитюк.

З початку року на Волині працівниками Служби порятунку «101» ліквідовано 1015 пожеж (з них за допомогою ланок газодимозахисної служби ліквідовано більше 100 пожеж), на пожежах врятовано 33 людини, в інших надзвичайних ситуаціях – 7.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ