Нововолинські міліціонери дбають про безпеку дітей на дорозі

Нововолинські міліціонери дбають про безпеку дітей на дорозі

10.12.14 15:04 0 902
Аби школярі були помітними у темну пору доби, правоохоронці роздали їм світловідбиваючі стрічки.

За ініціативи начальника нововолинського міського відділу міліції Ярослава Соломонюка працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей та працівники відділення ДАІ міста спільно зі службою у справах дітей, центром соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді провели виховний захід у школі. Темою спілкування з учнями визначили так: «Дотримання правил дорожнього руху та забезпечення безпеки дітей у вечірній час».

– Проїзна частина є найнебезпечнішою ділянкою для дитини-пішохода, – відзначили правоохоронці. – Якщо вдома, у дворі і саду ми можемо передбачити небезпеку, то на дорозі наші можливості – обмежені. Тому кожен із малку повинен засвоїти основні правила поведінки на дорозі: переходити проїзну частину лише у спеціально відведених місцях, бути уважними та обережними. Ще одним важливим фактором є й наявність світловідбиваючих елементів на одязі, які допоможуть водієві вчасно помітити пішохода у темну пору доби.

А тому, щоби школярі на дорогах були помітними, міліціонери підготували для них і роздали спеціальні світловідбиваючі стрічки.

– Важливо, щоби ваші батьки постійно наголошували на правильній поведінці на вулиці та – головне, самі дотримуватися правил дорожнього руху, – підсумували працівники ДАІ.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Нововолинського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Установлено особи двох ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ