Житомирщина: на Звягельщині онука обікрала рідну бабусю

Житомирщина: на Звягельщині онука обікрала рідну бабусю

10.12.14 16:38 0 692
Родинні цінності чи гроші? Це питання легко вирішила 21-річна жителька Новоград-Волинського району Житомирщини, яка обікрала власну бабусю. Працівники міліції встановили, що вона без всіляких докорів сумління викрала у старенької близько 600 гривень.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції за допомогою звернулась 73-річна жителька одного із населених пунктів району. Пенсіонерка розповіла, що упродовж тривалого часу відкладала з пенсії певну суму грошей, так би мовити, на «чорний день», а нещодавно заощадження зникли. Бабуся не розуміла, як це могло статись, адже гроші вона зберігала у надійному, на її думку, місці - під матрацом й окрім родичів пенсіонерку останнім часом ніхто не навідував.

Опитавши заявницю та оглянувши місце події, працівники міліції припустили, що до крадіжки може бути причетний хтось з близьких родичів потерпілої. І першою, кого перевірили правоохоронці, стала онука пенсіонерки.

Дівчина ніде не працювала і проживала неподалік разом із своєю сестрою та її чоловіком. Вона нещодавно приходила відвідати бабусю, і саме після її візиту старенька виявила відсутність грошей.

Спочатку на всі питання правоохоронців дівчина відповідала спокійно, однак коли дізналась причину такої уваги, занервувала. Зрештою, намагаючись пояснити, за рахунок чого живе, дівчина заплуталась у своїх свідченнях, почала вигадувала усілякі історії та, врешті-решт, зізналась у крадіжці.

Онука розповіла, що знала, де бабуся зберігає свої заощадження. Під час останнього візиту дівчина, обравши слушний момент, зайшла до кімнати старенької і витягла зі сховку гроші. За рахунок бабусі родичка влаштувала для своєї сестри та її чоловіка застілля - витратила гроші на спиртне та продукти харчування.

- Дуже прикро, що дівчина навіть не зрозуміла всієї ганебності свого вчинку, адже вона не здогадалась попросити пробачення, а образилась на рідну людину за те, що та звернулася до міліції по допомогу, - коментує начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка. – І це при тому, що бабуся виховувала її сама та уявити не могла, що отримає таку «подяку» від рідної онуки.

Наразі за цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Дівчині може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Французская косметика ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ