В Житомирській області у Бердичівському МВ привітали працівників аналітичного центру міліції

В Житомирській області у Бердичівському МВ привітали працівників аналітичного центру міліції

10.12.14 10:09 0 688
9 грудня – День працівників штабних підрозділів органів внутрішніх справ. Бердичівські правоохоронці привітали своїх колег зі святом, відзначивши важливість їх внеску у загальну справу протидії злочинності та забезпеченні безпеки громадян.

Ефективність роботи будь-якого підрозділу напряму залежить від правильного розподілу сил, засобів та можливостей, їх належної координації, своєчасного узагальнення й аналізу результатів діяльності. Такі функції у міліційних підрозділах виконують штаби – своєрідні аналітичні центри планування та організації роботи по захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, протидії злочинності, охороні громадського порядку та забезпеченні громадської безпеки.

У Бердичівському МВ УМВС Житомирщини з нагоди Дня служби привітали винуватців свята.

Нинішній керівник підрозділу Олександр Лисак пройшов шлях від оперативного чергового до очільника штабу, тож усі тонкощі цієї справи знає з власного досвіду, а відтак й скеровує своїх колег задля злагодженої та ефективної роботи усіх підрозділів міськвідділу.

Аналітичне мислення та швидке опрацювання великого обсягу інформацію – одна з обов'язкових умов для працівників штабу, наприклад для Олега Сідухіна, до безпосередніх функцій якого належать контроль за станом обліково-реєстраційної дисципліни та адміністративної діяльності.

Загальновідомо, що міліція розпочинається з чергової частини – також структурної складової штабу. У Бердичівському МВ у цьому підрозділі працюють такі досвідчені правоохоронці, як В'ячеслав Косецький, Олександр Нестеренко, Олег Кравчук, Роман Грищенко, Михайло Вальчук, Володимир Лампіцький та інші.

Останній, до речі, нині несе службу по охороні громадського порядку в зоні проведення антитерористичної операції.

Тож, вітаючи усіх працівників штабного підрозділу, начальник Бердичівського МВ УМВС Житомирщини Роман Зайцев побажав їм міцного здоров'я, витримки та наснаги у спільній нелегкій праці на благо народу та в ім'я держави, а їхнім родинам - щастя, добробуту, благополуччя та Божої благодаті.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Бердичівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: У Луцьку підростає гідна ...

КОМЕНТАРІ