На Закарпатті у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва до бюджетів надійшло 1,828 млн. гривень

На Закарпатті у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва до бюджетів надійшло 1,828 млн. гривень

10.12.14 17:58 0 677
З початку 2014 року у Закарпатській області у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до місцевих бюджетів надійшло 1,828 млн. гривень.

На в області на спеціальних рахунках відповідних місцевих рад накопичилося 12,689 млн. грн., що надійшли у порядку відшкодування втрат. З яких: на рахунку обласної ради – 1,406 млн. грн., на рахунках міст обласного значення – 1,246 млн. гривень, на рахунках районних рад – 540,567 тис. грн., сільських, селищних, міських рад – 9,496 млн. гривень. Разом з тим, на депозитних рахунках у банківських установах знаходиться 2,894 млн. гривень.

Територіальні органи Держземагентства в області постійно проводять роз'яснювальну роботу з головами сільських, селищних, міських рад, а також з головами районних державних адміністрацій щодо забезпечення використання коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва і знаходяться на рахунках відповідних рад.

Головне управління Держземагентства у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП НА ВОЛИНІ: ТІЛЕСНІ ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ