В Закарпатській області день Святого Миколая берегівські правоохоронці провели з вихованцями дитячого будинку

В Закарпатській області день Святого Миколая берегівські правоохоронці провели з вихованцями дитячого будинку

10.12.14 10:26 0 681
У Батьовському дитячому будинку, що на Берегівщині, проживають 39 дітей віком від 3 до 18 років. Напередодні католицького Дня Святого Миколая правоохоронці Берегівщини завітали до дитячого будинку, щоб привітати його вихованців зі святом та подарувати їм «миколайчики».

Підопічні дитячого будинку радісно й привітно зустрічали гостей. Вже добу малеча готувалася та чекала з нетерпінням гостей у формі, видали секрет вихователі.

Наймолодші дітлахи щиро раділи та дякували за подарунки. Дорослі вихованці теж не приховували своєї радості. Серед вихованців закладу є 16-річна дівчина з Луганська. Виховувалася вона в сім'ї, однак росла за «законами вулиці» серед значно старших друзів і спочатку сприймала правоохоронців скептично, але далі й вона під час спілкування не змогла приховати щиру посмішку…

Тож є надія, що спілкування з дітьми міліціонерів залишить в їхніх серцях лише радісні спогади та впевненість, що працівник міліції - не лише грізний дядько у формі, що стоїть на сторожі порядку, але й може стати другом та порадником.

- Незважаючи на фінансову кризу та воєнні дії на сході України, наш обов'язок - зробити все від нас залежне, щоб подарувати маленьким громадянам нашої країни свято,- наголосив начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця. - Хочеться сподіватися, що чим більше у дітей буде радісних митей у дитинстві, тим добрішими та чуйними вони стануть у дорослому віці.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі визначено ...
Наступна новина: "Жінка року - ...

КОМЕНТАРІ