рятувальники провели навчання на підприємстві «Електроконтакт Україна»

рятувальники провели навчання на підприємстві «Електроконтакт Україна»

10.12.14 08:03 0 628
Фахівці Золочівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області провели навчання на ТзОВ «Електроконтакт Україна», що розміщене у місті Золочів. Німецько-українське спільне підприємство спеціалізується на виготовленні електропроводів до автомобілів.

Рятувальники провели з персоналом організації навчальну бесіду, щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки на виробництві та в побуті, безпечної поведінки при виявлені вибухонебезпечних предметів, і алгоритму дій, у випадку виникнення надзвичайної ситуації чи вибуху на підприємстві. Окрім цього, надзвичайники розповіли про первинні засоби пожежогасіння та наголосили на важливості правильної і швидкої евакуації із небезпечного приміщення. Близько 170 осіб обслуговуючого персоналу перейняли від рятувальників унікальний досвід, який вони зможуть використати у разі небезпеки.

На підприємстві функціонує пожежна дружина. Фахівці ДСНС перевірили її боєздатність та здатність оперативно реагувати на подію до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці викрили ...
Наступна новина: Чернігів: Комісія надала ...

КОМЕНТАРІ