У Львівській області рятувальники поспілкувалися про пожежну безпеку із персоналом медичного закладу Хоспіс

У Львівській області рятувальники поспілкувалися про пожежну безпеку із персоналом медичного закладу Хоспіс

10.12.14 19:06 0 676
Фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області провели із персоналом комунальної Львівської міської лікарні «Хоспіс» бесіду з питань пожежної та техногенної безпеки.

Особливість цього закладу полягає у тому, що це перший медичний заклад в Україні та єдиний на Львівщині для невиліковно хворих, розрахований на стаціонар. Завданням «Хоспісу» є створення оптимальної якості життя в умовах важкої хвороби людини.

Рятувальники у доступній формі розповіли медикам про основні правила пожежної безпеки та важливі профілактичні заходи аби запобігти біді. Враховуючи спеціалізацію закладу, питання гарантії безпеки мають бути першочерговими та виконуватися у повному обсязі. Це стосується як запровадження протипожежних заходів, так і евакуації персоналу й пацієнтів із небезпечного середовища.

Окремо рятувальники розповіли як користуватися первинними засобами пожежогасіння. Ці засоби стають «першими помічниками» у випадку виникнення пожежі. Вміння правильно ними користуватися є важливим елементом само порятунку та надання допомоги оточуючим.

Слухачі задавали рятувальникам цікаві та важливі запитання, і отримали на них кваліфіковані відповіді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ