Свободівці пікетували Апеляційний суд Львівський області,вимагаючи об'єктивного розгляду рішення,що зобов'язує "Експрес" спростувати брехню

Свободівці пікетували Апеляційний суд Львівський області,вимагаючи об'єктивного розгляду рішення,що зобов'язує "Експрес" спростувати брехню

10.12.14 12:46 0 656
Львівські свободівці 9 грудня 2014 року пікетували Апеляційний суд Львівської області, де цього дня відбулося судове засідання за апеляційною скаргою ТзОВ "Експрес мультимедіа груп" про скасування рішення суду першої інстанції, згідно з яким газету "Експрес" зобов'язано спростувати неправдиві відомості у статті "Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом".

Як зазначив голова Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук, ще у червні цього року Франківський районний суд Львова задовольнив позов Олега Тягнибока до ТзОВ "Експрес мультимедіа груп" та визнав такою, що не відповідає дійсності, інформацію, оприлюднену в статті "Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом", зобов'язавши видання спростувати недостовірну інформацію про Олега Тягнибока.

"Згідно з рішенням Франківського районного суду Львова від 6 червня 2014 року, газета "Експрес" повинна спростувати брехню, поширену про Олега Тягнибока. У цій справі Франківський відділ Державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції вже навіть відкрив провадження про примусове виконання рішення суду, бо видання відмовилося публікувати спростування. Проте "Експрес мультимедіа груп" оскаржило рішення суду першої інстанції, подавши апеляційну скаргу. Рішення досі чинне – розгляд справи в апеляційній інстанції перенесли на 24 грудня. Ми вимагаємо об'єктивного та неупередженого апеляційного перегляду цього судового рішення.

Постійне поширення брехні про Олега Тягнибока та "Свободу" власником "Експреса" – це політичне кілерство. Розуміємо, що він дає конкретні вказівки журналістам своєї газети. Наша акція скерована не проти журналістського колективу, а проти замовних та брехливих статей, які ганьблять ім'я Олега Тягнибока та розміщуються за прямою вказівкою хазяїна "Експреса". Ми не збираємося мовчати й будемо відстоювати правду", – підкреслив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Для тернопільських школярів ...

КОМЕНТАРІ