У Львівській області з початку року Дрогобицькі правоохоронці взяли на облік майже 300 осіб,котрі чинили насильство в сім'ї

У Львівській області з початку року Дрогобицькі правоохоронці взяли на облік майже 300 осіб,котрі чинили насильство в сім'ї

10.12.14 09:31 0 667
На Львівщині правоохоронці проводять профілактичні заходи щодо попередження та недопущення насильства в сім'ї. Так, на обліку в Дрогобицькому міському відділі міліції перебувають 293 насильників в сім'ї.

Правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції регулярно проводять профілактичну роботу із сімейними насильниками, розповідають членам сімей про їх права, заходи і послуги, якими вони можуть скористатись. Правоохоронці виявляють та вживають необхідні заходи реагування стосовно членів сім'ї, які чинять насильство.

Порушення прав особи на життя, прав на повагу до особистого і сімейного життя, житла, права на захист від нелюдського або такого, що принижує гідність людини караються Законом України.

З початку цього року на профілактичний облік за вчинення насильства в сім'ї працівники Дрогобицького міського відділу міліції поставили 293 особи; до адміністративної відповідальності притягнули 218 осіб; 182 особам винесли офіційне попередження; 53 особам винесли захисний припис.

Дрогобицькі правоохоронці, здійснюють ретельні перевірки способу життя та поведінки раніше судимих і звільнених з місць позбавлення волі та проводять профілактичну роботу із сімейними насильниками щоби запобігти вчиненню насильства в сім'ї.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Засуджено злодійкувату ...

КОМЕНТАРІ