У Рівненській області просто так склалася доля

У Рівненській області просто так склалася доля

10.12.14 08:09 0 890
Стоячи майже на порозі самостійного життя, школярі постають перед надзвичайно важливим вибором: яку обрати професію? Декому цей вибір дається досить легко, адже з самого дитинства мріє стати чи то вчителем, чи то міліціонером, чи то лікарем, інший бажає продовжити роботу батька. А от у Тараса Святецького все склалося не так, як гадалося…

Тарас Володимирович зростав у звичайній сім'ї. Тато працював водієм, мама – продавчинею, а старший брат продовжив батькову справу. Із шкільних років він мріяв бути механіком. Тому після закінчення школи мав намір вступати до Національного університету водного господарства та природокористування. Проте, коли прийшла пора вступних іспитів, по дорозі у виш ніби щось перевернулося у середині – абітурієнт в останню хвилину вирішує стати міліціонером. Повернувшись додому, хлопець за вечерею вирішив поділитися із своїми думками з батьками та старшим братом.

- Що тут сказати, батьки такою новиною були надзвичайно ошелешені, адже в їхній родині міліціонерів ще не було, – згадує Тарас Святецький.

Зрештою вони зрозуміли, що вибір сина є свідомим, та й професія, дійсно, є чоловічою та надзвичайно відповідальною.

У 2003 році він вступив до Харківського національного університету внутрішніх справ на факультет громадської безпеки.

Після його закінчення, у 2007 році, отримав лейтенантські погони та був призначений на посаду дільничного інспектора міліції Здолбунівського районного відділу міліції. Більш як десять років Тарас Володимирович уже прослужив в органах внутрішніх справ. За цей час молодому офіцеру довелося працювати на різних посадах: і старшим інспектором дорожньо-патрульної служби, і державтоінспектором, і оперативним черговим. На даний час він перебуває на посаді начальника штабу Здолбунівського РВ УМВС.

- Штаб - це «мозок» райвідділу міліції, – стверджує капітан міліції Тарас Святецький, - адже в ньому акумулюється вся інформація про оперативну обстановку на території обслуговування.

Саме в штабі проводиться систематизація і комплексний аналіз інформації, яка так необхідна для прийняття начальником райвідділу міліції правильного управлінського рішення. На Тараса Володимировича покладена неабияка відповідальність за безперервним стеженням за оперативною обстановкою в районі та розробку невідкладних заходів реагування на її зміну.

Свою службу в лавах органів внутрішніх справ Тарас Святецький пояснює досить лаконічно: «Просто так склалася доля…»

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ