На Хмельниччині старшокласники показали,що готові боронити рідну землю

На Хмельниччині старшокласники показали,що готові боронити рідну землю

11.12.14 12:52 0 627
З нагоди відзначення Дня збройних сил України в смт. Ярмолинці відбулась районна спартакіада допризивної молоді. Старшокласники змагались в стрільбі з пневматичної зброї, розбиранні та збиранні автомата Калашникова та інших вправах.

В Ярмолинецькій ЗОШ № 2 пройшли змагання учнів 10-11 класів, приурочені до Дня збройних сил України. Усього в спартакіаді взяло участь 14 команд, кожна з яких складалась з 3-х учасників — двох хлопців та однієї дівчини.

Старшокласники змагались у трьох дисциплінах: стрільбі з пневматичної зброї, спорядженні магазину, збиранні та розбиранні автомата Калашникова. Школярі показали гарні результати та продемонстрували справжній командний дух. До речі, за оцінками суддів, деякі дівчата були навіть швидшими і вправнішими від хлопців.

Активну участь в організації та проведенні спартакіади взяли працівники Ярмолинецького райвідділу міліції. Правоохоронці надали учбову зброю та допомагали учасникам спартакіади в розбиранні та збиранні автомата Калашникова.

В командному заліку перше місце посіли школярі з Нового Села, на другому опинились учні з Ярмолинецького НВК, а третє місце в змаганнях посіли вихованці Соколівської ЗОШ.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ