На Хмельниччині рятувальники разом із волонтерами навчали людей,як не допустити виникнення пожежі у власній домівці

На Хмельниччині рятувальники разом із волонтерами навчали людей,як не допустити виникнення пожежі у власній домівці

11.12.14 09:57 0 615
9 грудня рятувальники Хмельниччини спільно із працівниками соціальних служб, засобів масової інформації та студентами-волонтерами Хмельницького національного університету здійснили профілактичне відпрацювання Шаровечківської сільської ради, до якої входять два населені пункти – села Шаровечка та Мацьківці.

З метою попередження виникнення пожеж та загибелі людей на них, було здійснено подвірний обхід домоволодінь одиноких пристарілих громадян, багатодітних та неблагополучних родин. Особлива увага звернута на людей, які зловживають спиртними напоями. Всі вони були проінструктовані щодо безпечного влаштування пічного опалення та користування електропобутовими приладами. Також волонтери вручили людям листів на протипожежну тематику.

Потурбувались і про підростаюче покоління. З учнями місцевої школи провели бесіди про безпечне поводження з вогнем та на льоду.

Шановні Хмельничани, для недопущення виникнення пожеж у власних домівках, необхідно дотримуватись основних правил пожежної безпеки, що дасть змогу врятувати від вогню житло та саме основне – життя!

Хмельницький міськрайонний відділ

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ