На Хмельниччині рятувальники тренувались гасити пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей

На Хмельниччині рятувальники тренувались гасити пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей

11.12.14 08:08 0 646
10 грудня у м. Нетішин відбулося пожежно-тактичне навчання підрозділів 3-го державного пожежно-рятувального загону на базі палацу культури «Енергетик».

За тактичним задумом пожежа виникла в кінопроекційній глядацького залу, де одночасно може перебувати понад 500 чоловік. На момент прибуття перших підрозділів пожежа поширилася на площу близько 30 кв. м. Третій та четвертий поверхи сильно задимлені, пожежа розповсюджується на всю площу глядацького залу, загрожуючи сцені, суміжним та вище розташованим приміщенням.

Вогнеборці, які прибули на місце пожежі, окрім гасіння пожежі, відпрацювали декілька способів порятунку людей з верхніх поверхів. Зокрема врятовано двох осіб з покрівлі палацу культури за допомогою автодрабини та одного потерпілого з четвертого поверху приміщення хореографічного залу ланкою газодимозахисників.

Метою даного навчання є перевірка готовності підрозділів цивільного захисту міста Нетішин, а також служб взаємодії до виконання дій за призначенням у разі загрози та виникнення пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей.

Всього до проведення навчання залучено 23 чоловіки особового складу та 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки ДСНС.

3-ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дільничний інспектор ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ