Хмельницькі школярі зустрілися з авторами образу Славка Хоробрика — дитячого символу української міліції

Хмельницькі школярі зустрілися з авторами образу Славка Хоробрика — дитячого символу української міліції

11.12.14 09:08 0 610
Письменниця Оксана Радушинська та підполковник міліції Інна Глега зустрілися з юними школярами та розповіли їм про історію створення книги «Щоденник Славка Хоробрика, або Пригоди хлопчика-міліціонера».

У Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка відбулась зустріч юних читачів з відомою подільською письменницею Оксаною Радушинською, яка є авторкою книги «Щоденник Славка Хоробрика, або Пригоди хлопчика-міліціонера».

Історії про юного школярика, який мріє стати правоохоронцем, давно полюбились маленьким хмельничанам, які з нетерпінням чекали на зустріч з письменницею.

Письменниця розповіла учням про ідею створення образу Славка Хоробрика, який став дитячим символом української міліції. У заході також взяла участь начальник сектору зв'язків з громадськістю управління МВС України в Хмельницькій області Інна Глега, яка, власне, і вигадала Славка.

Гості розповіли третьокласникам НВК № 10 про своє знайомство, про те, як виникла ідея написати книжку для дітей, і як вона втілювалася в життя. Під час зустрічі дітки також переглянули мультфільм про безпечне поводження на дорозі, героєм якого також є Славко Хоробрик.

Загалом же такий альтернативний урок для діток вийшов досить пізнавальним. Завдяки історіям про Славка Хоробрика вони дізналися, як потрібно поводитися, щоб не сталося біди. Новину ж про те, що незабаром з'явиться продовження пригод їхнього улюбленого героя, дітлахи сприйняли на ура.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: ожеледиця!

КОМЕНТАРІ