У Львові на майстер-класі з виготовлення ляльки-мотанки збиратимуть кошти для армії

У Львові на майстер-класі з виготовлення ляльки-мотанки збиратимуть кошти для армії

11.12.14 13:53 0 708
10 грудня, у Львові волонтери навчатимуть усіх охочих робити давні українські народні іграшки – ляльки-мотанки у брендових сукнях від українських дизайнерів. Зібрані кошти організатори скерують на ліки для військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають організатори, майстер-клас «Лялька-мотанка в сукні – це чудова нагода навчитися робити давню українську іграшку, яку ви зможете залишити собі. Це також добра можливість долучитись до благодійної справи, адже українські військові щодня потребують нашої допомоги.

Ідеї вбрання для ляльки організатори пропонують обрати з наявних брендових суконь у магазині чи з іншого одягу цього бренду. Усі матеріали для учасників майстер-класу забезпечать організатори. Зібрані на майстер-класі гроші передадуть ініціативі «Аптечки для захисників», яка збирає кошти на ліки для військовослужбовців, які воюють у зоні АТО.

Робити українські автентичні іграшки навчатиме майстриня Дзвінка Загайська, випускниця Львівської національної академії мистецтв, художниця, громадська діячка, яка належить до пластового куреня «Степові відьми».

Благодійна пожертва за участь у майстер-класі – від 40 грн. Усі кошти будуть скеровані на ліки для військовослужбовців, які воюють у зоні АТО. Майстер-клас розпочнеться о 19.00 у магазині «Жива» (ТЦ «Скриня»).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ