Львівський актор відповів на відеозвернення донецьких студентів-сепаратистів

Львівський актор відповів на відеозвернення донецьких студентів-сепаратистів

11.12.14 10:42 0 641
Львівський актор дав гідну відповідь на звернення до львів'ян, яке відзняли студенти-сепаратисти із Донецька. Молоді люди із самопроголошеної «новоросії» виклали у мережу віршоване послання, в якому обіцяють помститися мешканцям Львова за знищені міста Донбасу.

Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00) репортера Марії Шиманської.

На фоні прапорів РФ та «новоросії» студенти із Донецька записали відеозвернення до львів’ян. Мовляв, саме жителі міста Лева спалили Слов’янськ, Донецьк та Луганськ.

Звернення нібито студентів із «новоросії» у соцмережі має вже тисячі переглядів. Коментарі до ролика закриті. Але прихильники у відео усе ж є. Хоча більшість користувачів на таке звернення відреагували негативно. Щодо відповіді на нього від львівських студентів – то її не буде. Спудеї кажуть, що «шкура вичинки не варта».

«Про те, що вони казали, що повіє прапор «новоросії» на вітрі львівському, скажу, що є такі слова в пісні групи «Мері», де вони кажуть, що навіть рабів місто Львів може зробити народом. Я скажу, що це є раби пропаганди російської. З нами навчається дуже багато студентів, які приїхали зі Сходу, вони повністю задоволені Львовом», – зазначає студентський мер Львова Євген Филипець.

Відреагував на ролик зі Сходу на своїй сторінці у Фейсбуку і керівник міліції Львова. Він навіть запросив студентів із окупованого Донбасу подихати львівським повітрям.

Зі своєю відповіддю на ролик, щоправда, вже віршованою, не забарився і актор львівського драматичного театру ім. Лесі Українки.

«Не плач, не кричи. Ми дійсно зовсім не брати. Ти виплодок лінивого кацапа, що здатен лиш смоктати лапу. Тебе, змію, пригріла Україна, а ти їй ножичка у спину», – йдеться у зверненні актора театру ім. Лесі Українки Павла Довгань-Левицького.

Павло, каже, написав ці рядки за 13 хвилин. А вже свій відеоролик записати удома на кухні допомагала дружина.

Про реакцію спудеїв «новоросії», наразі, невідомо. Втім, навряд чи їх підтримують ті понад тисячу студентів зі Сходу, які зараз через війну навчаються у львівських вишах.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ