Менше доби знадобилося волинським міліціонерам,щоби встановити вбивцю лучанина

Менше доби знадобилося волинським міліціонерам,щоби встановити вбивцю лучанина

11.12.14 12:48 0 658
Зловмисницею, котра спочатку задушила чоловіка, а потім відтяла йому голову, щоби унеможливити розкриття злочину, виявилася співмешканка загиблого.

Звістка про виявлення на вулиці Луцька обезголовленого тіла невідомого чоловіка викликала неабиякий резонанс, тож правоохоронці зробили все для того, аби оперативно розкрити злочин.

– Завдяки злагодженим діям працівників слідчих підрозділів та оперативників вдалося встановити особу загиблого, – повідомив перший заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин. – Ним виявився місцевий житель, 1959 року народження, який ніде не працював, інвалід другої групи, у минулому – ліквідатор аварії на Чорнобильській атомній електростанції. А злочинцем виявилася жінка, 1966 року народження, яка останні кілька років співмешкала із загиблим.

У ході досудового розслідування встановлено, що між співмешканцями на ґрунті розпивання спиртних напоїв виник конфлікт. У результаті жінка задушила чоловіка. Згодом, щоби унеможливити розкриття злочину, вона відтяла співмешканцеві голову і намагалася втопити у річці, що протікає неподалік.

– Нині підозрювана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. З нею проводять відповідні слідчі дії. Вона повністю визнала свою провину і дає вичерпні покази щодо вчинення вказаного правопорушення, – поінформував Анатолій Петрушин.

Варто відзначити, що за скоєння жорстокого вбивства жінці загрожує до 15-ти років в'язниці.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині проблеми ...
Наступна новина: Тернопілля: на Зборівщині ...

КОМЕНТАРІ