У Волинській області рятувальники запобігли знищенню матеріальних цінностей під час пожежі на ринку

У Волинській області рятувальники запобігли знищенню матеріальних цінностей під час пожежі на ринку

11.12.14 12:19 0 567
10 грудня о 00:50 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в торговому комплексі «Ринок Завокзальний», що в місті Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, 1.

До місця події негайно виїхали одночасно чергові варти всіх пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру – всього 9 одиниць техніки.

За 5 хвилин чергові варти приступили до боротьби з вогнем – осередок пожежі знаходився на 2-у поверсі м’ясного павільйону, вогнем були охоплені поряд розташовані три холодильних установки та вітрина. Через сильне задимлення рятувальники працювали в складі 3-х ланок газодимозахисної служби.

Після відключення електропостачання павільйону енергетиками аварійної бригади міськсвітла, рятувальники подали на гасіння пожежі потужні водяні струмені з двох боків, швидко забезпечивши локалізацію вогняної стихії, що загрожувала перекинутись на поряд розташовані торгові ряди павільйону та сусідні кіоски.

Остаточно приборкати пожежу вогнеборці змогли о 01:46.

Над з’ясуванням причини пожежі працює спеціальна комісія, але найймовірнішою з них розглядається коротке замикання електромережі.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У листопаді Житомирщина ...

КОМЕНТАРІ