У Луцьку внаслідок зіткнення автомобілів загинув водій

У Луцьку внаслідок зіткнення автомобілів загинув водій

11.12.14 11:09 0 625
У перші дні снігопаду статистика Державтоінспекції з року в рік демонструє збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод. Перевищення швидкості, різкі маневри на слизькій дорозі, пошкодження дорожнього полотна, що на великій швидкості можуть спровокувати занос автомобіля на зустрічну смугу або в кювет – все це одні із найбільш поширених причин ДТП.

Близько 16-ї години на вулиці Героїв УПА, що в м. Луцьку, 29-річний житель Ковельського району, керуючи автомобілем «Рено Рапід», за попередніми даними, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «МАЗ», яким керував 30-річний лучанин і рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Рено» загинув на місці автопригоди. За фактом автопригоди проводиться досудове розслідування.

Державтоінспекція вчергове закликає водіїв бути максимально обережними, здійснюючи маневри в умовах засніженого дорожнього полотна. У кожному разі, здійснюючи обгін, переконайтеся у відсутності перешкоди у зустрічному напрямку, а також адекватно оцініть відстань до зустрічного транспортного засобу. Окрім того, на слизькій дорозі навіть незначне перевищення швидкості може стати причиною втрати керування автомобілем і як наслідок – дорожньо-транспортної пригоди.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародний джазовий ...
Наступна новина: На Хмельниччині піротехніки ...

КОМЕНТАРІ