В Луцьку у клубі-філії №3 відбувся черговий кіноперегляд

В Луцьку у клубі-філії №3 відбувся черговий кіноперегляд

11.12.14 14:07 0 649
9 грудня 2014 року у клубі-філії №3 відбувся черговий кіноперегляд у рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, організатором і офіційним координатором в області якого є громадська організація «Волинський прес-клуб». Цього разу демонструвалася стрічка «Капітан та його пірат», в якій йдеться про людську гідність і повагу.

Перед початком кінопоказу завідувач клубу Віталій Поліщук запросив присутніх згадати хвилиною мовчання усіх полеглих за останній рік під час протистоянь на майдані та в ході АТО. Керівник ГО «Волинський прес-клуб» Богдана Стельмах розповіла про ідею фестивалю, зокрема, зазначила, що фестивальні фільми є володарями престижних національних і міжнародних нагород, їх перегляд можливий лише в рамках цього фестивалю, оскільки жодного з них немає в мережі Інтернет.

Наприкінці заходу організатори запросили на наступний перегляд фільмів «Південний кордон» та «Путінські ігри», що відбудеться у приміщенні державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

Управління культури міської ради 720447

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ