Луцький “Адреналін” у Замості вітав Святий Миколай

Луцький “Адреналін” у Замості вітав Святий Миколай

11.12.14 10:19 0 687
5 - 7 грудня, на запрошення міського уряду Польського міста Замость, дві команди 2001 та 2002 років народження дитячо-юнацького клубу “Адреналін”, брали участь у IV міжнародному турнірі, присвяченому Дню Святого Миколая.

Яскравою була церемонія відкриття турніру. Крім традиційного параду учасників та виступів представників організаторів, команд-учасниць змагань міського уряду, було привітання Святого Миколая. По завершенню урочистої частини учасники спостерігали за невеличким концертом місцевих художніх колективів.

А потім був, власне, сам футбол. За основу правил на цьому турнірі взяті правила футзалу. Час гри – лише 15 хвилин. Такий регламент вимагав від гравців максимальної віддачі та концентрації у кожній грі. Варто сказати, що турніри з короткими матчами та короткими перервами між ними, досить поширені в Європі і дуже рідкісні у нас; в той же час такий темп турніру потребуввав особливого підходу до змагань як команди в цілому, так і кожного гравця зокрема. Досвід турнірів (точніше, одного турніру) з такими "матчезмінами" мали лише двоє футболістів луцької команди.

Проте юні футболісти гідно провели свої поєдинки. Вони набули цінний досвід міжнародних турнірів і мали більше можливостей довести свій спортивний рівень. А ще на дві команди у нашого клубу був єдиний воротар, який грав без замін, що значно погіршувало кінцевий результат ігор.

Результат "Адреналіну-2002" відверто розчарував - дві нічиї та дві поразки залишили команду поза п'єдесталом. Сказався брак досвіду участі в міжнародних турнірах і втома, оскільки окремі гравці вимушені були грати ще й за "Адреналін-2001". Проте в старанні і бажанні грати нашим хлопцям не відмовиш.

Команда 2001 року справила хороше враження як на організаторів, так і на вболівальників. В усіх матчах, навіть програних, наша команда мала помітну ігрову перевагу, а гра в пас та індивідуальна техніка окремих гравців не могла не сподобатись глядачам. «Адреналін-2001» у своїй віковій категорії зайняв 3-є місце.

Команду нагородили кубком, медалями та солодкими призами. Також подарунки отримали всі учасники змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: За одинадцять місяців ...

КОМЕНТАРІ