Волинська область: рятувальники разом з освітянами вчать дітей правилам безпеки життєдіяльності за допомогою лялькових вистав (фото,відео)

Волинська область: рятувальники разом з освітянами вчать дітей правилам безпеки життєдіяльності за допомогою лялькових вистав (фото,відео)

11.12.14 17:34 0 632
9 грудня, готуючись до новорічних свят, вихователі Луцького дошкільного навчального закладу №34 спільно з працівниками Управління ДСНС України у Волинській області організували для малюків свято безпеки. У доступній для малечі формі вистави навчили діток правилам безпеки. Адже в ранньому віці легше сприймати інформацію, коли ти все бачиш власними очима.

Під час дійства мудра ворона спілкувалася із 6 кольоровими олівцями, які малювали різні надзвичайні ситуації. Самі ж вихованці закладу брали досить активну участь у виставі – у ролях вогника, співаків та рятувальників, котрі гасили пожежу, діставали з під криги звіряток та розповідали чимало віршів, які застерігають від небезпек довкілля.

Наприкінці вистави слова пісні про рятувальників співали гуртом усі малята: «Добре є на світі такі люди – устигають скрізь та всюди, рятувальник нам простягне руку – він спішить до нас на допомогу. Рятувальник – мужня людина, знає це у садочку кожна дитина, рятувальник нас охороняє та від різних бід застерігає!».

Працівники ДСНС подякували дітям за пісню та добрі знання правил безпеки життєдіяльності та вручили пам’ятки безпеки і кишенькові календарі із символікою ДСНС.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В гостях у міліцейських ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ