Волинські міліціонери затримали двох чоловіків,які демонтували залізні огорожі з могил

Волинські міліціонери затримали двох чоловіків,які демонтували залізні огорожі з могил

11.12.14 16:18 0 661
Тепер друзякам загрожує тюремний строк.

Співробітники Волидимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області зверталися через засоби масової інформації до жителів міста та району із проханням допомогти у розшуку осіб, які впродовж двох тижнів на території ладомирського кладовища вчинили наругу над могилами.

За декілька днів до чергової частини надійшов телефонний дзвінок від жінки, яка помітила на території кладовища двох підозрілих чоловіків.

Оперативно зреагувавши на повідомлення, працівникам міліції вдалося затримати двох місцевих жителів. 23-річний та 47-річний чоловіки вже мали раніше проблеми із законом.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що 47 – річний правопорушник вчинив ще й крадіжку грошових коштів із банківської картки своєї знайомої, чим завдав їй шкоди на майже три тисячі гривень.

За вказаними фактами слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: призначено начальника ...

КОМЕНТАРІ