На Житомирщині можна придбати конверти «Героям слава!»

На Житомирщині можна придбати конверти «Героям слава!»

11.12.14 17:02 0 623
У відділеннях Укрпошти в області можна придбати конверти серії «Героям слава!».

Так до Дня Збройних Сил України Укрпошта разом із Міністерством оборони та Національною гвардією України започаткували випуск серії художніх маркованих конвертів під назвою «Героям слава!». На перших чотирьох конвертах зображені мужні українці, які загинули в зоні АТО та яким присвоєно звання Героя України. Це генерал-майор Сергій Кульчицький, полковник Тарас Сенюк, підполковник Костянтин Могилко і старший лейтенант Євгеній Зеленський.

Житомирщина пишається своїм героєм Тарасом Сенюком, котрий віддав життя за мир та стабільність у нашій державі. Тому такі конверти є особливо цінними для жителів області. Кожен бажаючий може придбати конверти із зображеннями героїв нашого часу у відділеннях пошти. Вартість одного 2 грн. 35 коп.

Нагадаємо, що Тарас Сенюк служив командиром 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. 3 червня 2014 р. він загинув під час нападу бойовиків на колону сил АТО, яка рухалася з Ізюма в район Слов'янська. Напад був відбитий, але з великими втратами.

Конверти серії «Героям слава!» випущені тиражем 400 тис. примірників. Через обмежену кількість ними вже зацікавилися філателісти. Ці конверти – історія сучасної України.

Оператор відділення поштового зв'язку №14 м. Житомира Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Світлана Паськунь продемонструвала всі чотири конверти зазначеної серії.

Світлана Паськунь розповіла, що найбільше такі конверти шукають саме філателісти, а також пенсіонери та для своєї кореспонденції беруть приватні фірми. Поки що ажіотажу за цією серією не спостерігається.

Також оператор поштового зв'язку продемонструвала марки, на котрих зображений збірний образ захисника України, які також є у вільному продажі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Етно-фестиваль “Різдво у ...

КОМЕНТАРІ