Житомирщина: в області готуються рятувати людей від переохолодження

Житомирщина: в області готуються рятувати людей від переохолодження

11.12.14 11:48 0 612
За умови зниження температури повітря до 10 градусів морозу у населених пунктах області за узгодженням з місцевими органами влади забезпечуватиметься встановлення пунктів обігріву, які будуть розташовані в доступних місцях з масовим перебуванням людей. Про це повідомляє управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

Кількість таких пунктів буде визначена з урахуванням потреби в обігріві населення. Пункти для людей, які потерпають від холодів, забезпечуватимуться теплим одягом, продуктами харчування, а саме гарячим чаєм, хлібом, бутербродами тощо.

Для надання долікарської допомоги людям під час обмороження пункти обігріву будуть укомплектовані медичними аптечками.

В умовах значного зниження температури повітря у населених пунктах області буде забезпечено цілодобове позмінне чергування в складі соціальних патрулів та в пунктах обігріву працівників міліції, соціальних служб, ДСНС, закладів охорони здоров'я.

В обов'язки соціальних патрулів входить виконання заходів щодо попередження загибелі жителів області від переохолодження: періодичне патрулювання територій з найбільшою імовірністю перебування людей, які можуть потребувати допомоги; доставка потерпілих до найближчого пункту обігріву або лікувального закладу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Всеукраїнська акція «Не ...
Наступна новина: 67,5 млн. грн. надійшло до ...

КОМЕНТАРІ