Закарпаття: в ДТП на Мукачівщині постраждала жінка-водій

Закарпаття: в ДТП на Мукачівщині постраждала жінка-водій

11.12.14 13:37 0 623
Днями на автодорозі Мукачево-Чоп поблизу села Зняцево Мукачівського району трапилась ДТП за участі двох автомобілів. Жінка-водій, перебуваючи за кермом «Renault Kangoo», не надавши перевагу у русі автомобілю «Lexus», вискочила на головну дорогу, внаслідок чого і відбулося зіткнення. Водій «Рено» з численними ушкодженнями доставлена до реанімаційного відділення Мукачівської ЦРЛ.

47-річний водій автомобіля марки «Lexus», рухаючись з допустимою швидкістю на автомобілі з м.Мукачева у напрямку обласного центру, від різкого маневру автомобіля, який «вилетів» із другорядної дороги населеного пункту, здійснив наїзд на автомобіль, який рухався попереду. За кермом автомобіля марки «Renault Kangoo» перебувала жінка. Від удару ззаду машина злетіла в глибокий кювет з водою.

Внаслідок ДТП жінка-водій отримала ряд тяжких тілесних ушкоджень й була госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Автомобілі поміщені на штрафмайданчик Мукачівського міськвідділу міліції. Причини та обставини ДТП з`ясовують правоохоронці.

Працівники ДАІ Мукачівщини звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів. Уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад Державтоінспекції.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: місцеві ...
Наступна новина: Реставратори не хочуть,щоб ...

КОМЕНТАРІ