Дільничний інспектор Ужгородського райвідділу міліції допоміг розкрити грабіж

Дільничний інспектор Ужгородського райвідділу міліції допоміг розкрити грабіж

11.12.14 08:06 0 589
П'ятеро невідомих просто посеред вулиці пограбували 22-річного хлопця. На щастя, свідки змогли запам'ятати одного з нападників, а дільничний інспектор по опису вказав на особу зловмисника.

Нещодавно вечірньої пори п'ятеро невідомих осіб в селі Часлівці, що на Ужгородщині, відкрито заволоділи майном 22-річного мешканця села Холмок. Одразу після даної події потерпілий звернувся до правоохоронців і детально розповів про події того вечора.

Хлопець повертався додому з роботи на велосипеді. Дорогою у нього спустило колесо, і він заїхав до свого друга попросити допомоги. Полагодивши колесо, вирішив віддячити товаришу та запросив його на чарку до місцевого магазину «АВС». Вже біля магазину до потерпілого підійшов незнайомий йому хлопець, який почав чіплятися до нього, а пізніше до них підійшли ще четверо «напарників» правопорушника.

Згодом словесні образи переросли у бійку. Удари злочинці наносили в область голови та ніг, після чого відібрали від хлопця його велосипед, мобільний телефон та грошові кошти в сумі 1000 гривень.

Правоохоронці задокументували дану подію та розпочали розслідування події. Свідки, яких опитали, змогли описати зовнішність одного з нападників. А встановити його особу допоміг дільничний інспектор міліції Михайло Вал. Завдяки обізнаності з населенням та володінню оперативною обстановкою на території обслуговування, він одразу ж вказав на хлопця, який міг бути причетний до даного злочину. І дільничний не помилився. Злочин було розкрито практично по гарячих слідах.

Наразі слідчий Ужгородського РВ УМВС Валентина Непийпова оголосила горе-грабіжнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Досудове розслідування у справі триває.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ