В Закарпатській області пожежники Тячівщини врятували від знищення вогняною стихією два житлові будинки

В Закарпатській області пожежники Тячівщини врятували від знищення вогняною стихією два житлові будинки

11.12.14 15:49 0 721
9 грудня о 14:33 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про пожежу на території приватного обійстя в селі Калини, що на Тячівщині. Для ліквідації пожежі поспішили вогнеборці державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди села Нересниця.

На місці з’ясувалося, що осередком загорання стала надвірна споруда, де господарі зберігали дрова, робочі інструменти та інший домашній крам.

Бійці діяли швидко й злагоджено, адже існувала реальна загроза перекидання полум’я на два житлові будинки, що знаходяться на відстані близько півтора метри від осередку пожежі. На щастя, завдяки вправності професіоналів служби ДСНС, дана пожежа для господарів та їхніх сусідів закінчилася "хепіендом": дві хати були врятовані від вогняної стихії. Через 27 хвилин після виклику, пожежники зуміли локалізувати стихію, а ще через 40 хвилин її повністю ліквідували.

Правда, через високу температуру зовнішня обшивка з пластикової ламберії вже ж таки частково розплавилася на двох будинках. Також вогнем були знищені: болгарка та домашні інструменти, що зберігалися в надвірній споруді.

Остаточні збитки та причини загорання встановлюються. Також обійшлося й без травмованих на пожежі.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Семенишин: ...
Наступна новина: До Луцька завітає Оксана ...

КОМЕНТАРІ