Ужгородські міліціонери побували в гостях у спеціалізованій школі-інтернаті

Ужгородські міліціонери побували в гостях у спеціалізованій школі-інтернаті

11.12.14 09:31 0 842
Правоохоронці привітали підшефну Ужгородську спеціалізовану школу-інтернат для дітей з вадами слуху й мови з 110-ю річницею з дня заснування навчального закладу.

Вже стало доброю традицією, що правоохоронці постійно відвідують вихованців підшефної установи. В Ужгородській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернат виховуються діти з вадами слуху та мови. Саме тому вони потребують більшої уваги та допомоги.

Сам навчальний заклад заснований у 1904 році з ініціативи інтелігенції області. Теперішнє приміщення школи-інтернату побудоване у 1974 році на кошти Українського товариства глухих. Воно потопає у трояндах, сакурах, магноліях. На території закладу чудовий фруктовий сад, вирощений руками педагогів та учнів, великий спортивний та ігровий майданчики.

У школі-інтернаті обладнано 18 класних кімнат, серед яких є кабінети біології, математики, корекційно-відновлювальної роботи, комп'ютерний клас, тренажерний зал, ігрова кімната, бібліотека з читальним залом. Два кабінети слухової роботи над вимовою обладнані сучасною апаратурою. Тут функціонують дві майстерні по дереву та металу. Всі класи і кабінети обладнані сучасною слуховою звукопідсилюючою апаратурою.

Розділити радість святкування 110-ї річниці з дня заснування закладу з вихованцями прийшли заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Василь Довганич та начальник сектору кадрового забезпечення міськвідділу Ксенія Цупа.

Правоохоронці привітали всіх присутніх та подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління. Побажали дітям блискучих успіхів, творчих перемог, яскравих подій, відмінного настрою, гарних оцінок, цікавих занять й вірних товаришів, добра, щастя, здоров'я, любові до ближнього і в майбутньому сімейної злагоди, миру і благополуччя.

Вихованці школи-інтернату зустріли гостей святковим концертом. Діти продемонстрували танцювальні номери, за допомогою вчителя-сурдоперекладача читали вірші та співали пісні. Як було приємно бачити усмішки та радісні оченята на обличчях дітей, які так хотіли, по–дитячому, сподобатися всім присутнім...

По закінченню діти отримали подарунки: канцелярські приладдя для навчального процесу. Шефи пообіцяли і надалі брати активну участь у житті дітей, допомагати та підтримувати їх.

Директор школи-інтернату Наталія Бушко від імені своїх вихованців подякувала гостям за теплі слова і гарні подарунки та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ