В Закарпатській області державна служба охорони працюватиме й надалі

В Закарпатській області державна служба охорони працюватиме й надалі

11.12.14 11:38 0 673
Останнім часом у ЗМІ з'явилася інформація про те, що у зв'язку з реформуванням правоохоронних органів планується ліквідація Державної служби охорони. Аби заспокоїти своїх замовників, начальник УДСО при УМВС в Закарпатській області Андрій Литовченко повідомляє: ДСО працювала, працює й працюватиме надалі!

Україна - на межі змін. Звичайно, реорганізація правоохоронних органів має місце, цього вимагає народ, та й ситуація говорить сама за себе, адже краяни обрали стежку, що веде до Європи. В планах, звичайно, є реформування міліції, але про ліквідацію жодного з її підрозділів не йдеться.

Андрій Литовченко запевняє, що Державна служба охорони працює в звичному режимі. Роботи чимало, адже під надійним захистом міліцейської структури близько шести тисяч об'єктів у краї. Це окрім боротьби з вуличною злочинністю.

Тож всі, хто довірив або планує довірити охорону свого помешкання, майна чи фірми ДСО, можуть бути спокійними. Державна служба охорони надає свої послуги вже 62 роки й гарантуватиме безпеку громадян і надалі. До слова, в наступному році українців чекає чимало нових акцій та пропозицій від ДСО.

УДСО при УМВС Українив

Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині трьом ...
Наступна новина: Всеукраїнська акція «Не ...

КОМЕНТАРІ