В Закарпатській області свободівці Хустщини вимагають відставки головного освітянина району

В Закарпатській області свободівці Хустщини вимагають відставки головного освітянина району

11.12.14 12:58 0 1482
9 грудня 2014 року хустські свободівці прийшли до кабінету керівника управління освіти у Хустській райдержадміністрації Павла Русина. Головна вимога націоналістів – аби чиновник написав заяву про звільнення з посади. Закарпатські свободівці систематично відвідують кабінети чиновників краю з метою встановлення контролю за їх діяльністю.

Очільник районного управління освіти відзначився кількома скандалами навколо школи в Нижньому Селищі та кримінальними справами щодо його діяльності. Днями хустські свободівці завітали до робочого кабінету з вимогою про відставку чиновника. Це вже третій візит націоналістів до П.Русина.

"Нагадую, що під час Революції гідності він брав активну участь в Антимайдані та, користуючись службовим становищем, відправляв освітян Хустщини брати участь в антиукраїнських акціях. було останнє попередження. Якщо Павло Русин не напише заяву про звільнення, свободівці будуть всіма законними способами сприяти його звільненню. Реванш Партії регіонів в нашому краї не пройде. Минулого року проти Павла Русина відкрили три кримінальні справи, а згодом за невідомих причин закрили.

Ми також відвідали міського голову Хуста Володимира Кущука, який пообіцяв вирішити питання з опаленням в одному з навчальних закладів міста. За цим ми будемо пильно стежити", – розповів голова Хустської районної організації ВО "Свобода" Віталій Рішко.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Прогулянка містом ...

КОМЕНТАРІ