Працівники підрозділу громадської безпеки Івано-Франківська звітують про проведену роботу перед громадою

Працівники підрозділу громадської безпеки Івано-Франківська звітують про проведену роботу перед громадою

11.12.14 14:17 0 678
Задля того, щоб наблизитися до населення та підвищити обізнаність в справах на території обслуговування, працівники Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ продовжують звітувати перед населенням та проводити колективні зібрання.

Цього разу мешканці села Вовчинці, що у підпорядкуванні Івано-Франківської міської ради, заслухали звіти правоохоронців.

У приміщенні сільської ради виступили працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції, зокрема, начальник відділу дільничних інспекторів Ігор Полив'яний, дільничний інспектор Лілія Остап'юк та працівник кримінальної міліції у справах дітей Мар'ян Підхомний.

Відомо, що дільничний інспектор на території обслуговування не лише надає громадянам необхідну правову допомогу, проводять роз'яснювальну роботу з питань профілактики правопорушень, злочинів, розглядає заяви, скарги, а й щоденно здійснює прийом громадян. Отож дільничний інспектор Лілія Остап'юк звітувала про результати проведеної роботи.

Аналіз криміногенної ситуації та проведеної профілактичної роботи засвідчує, що забезпечено належний правопорядок. Та і не дарма, дільничний села, хоча і тендітна дівчина, але роботу знає добре та сумлінно ставиться до виконання службових обов'язків, - говорить начальник відділу дільничних інспекторів міліції Івано-Франківського МВ УМВС Ігор Полив'яний, - а за це в червні цього року і отримала почесну подяку.

І не лише звітність, зокрема, правоохоронці дізнаються як про колективні, так і про індивідуальні питання мешканців села Вовчинці та колективно розглянули шляхи їх вирішення, бо лише спільними зусиллями можна досягти позитивного результату.

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДТП на Тернопільщині ...
Наступна новина: У Туреччині кримські татари ...

КОМЕНТАРІ