В Івано-Франківській області проведено перевірку готовності працівників оперативно-координаційного центру до ліквідації надзвичайних ситуацій,характерних для зимового періоду

В Івано-Франківській області проведено перевірку готовності працівників оперативно-координаційного центру до ліквідації надзвичайних ситуацій,характерних для зимового періоду

11.12.14 08:05 0 631
9 грудня в Управлінні ДСНС в області проведено перевірку готовності працівників оперативно-координаційного центру до ліквідації надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду.

Спочатку, за сигналом «Збір-аварія» працівників ОКЦ було зібрано для перевірки своєчасного прибуття на робоче місце, перевірки їхніх тривожних валіз, а також засобів індивідуального захисту.

Після чого всім присутнім пригадали правила безпеки праці під час ведення оперативних дій при гасінні пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та надання допомоги людям, котрі потрапили в біду.

В свою чергу представники івано-франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, розповіли рятувальникам, як допомогти людині при втраті свідомості та зупинці дихання, по закінченні чого присутні мали можливість поуправлятися в наданні долікарської допомоги.

Газодимозахисники Управління ДСНС в області склали залік на допуск до роботи в апаратах захисту органів дихання та зору. Серед теоретичних питань були - будова апарату захисту органів дихання та зору, його застосування під час роботи в непридатному для дихання середовищі, а також призначення та завдання роботи ланок газодимозахисної служби і обов’язки кожного під час роботи в складі ланки.

На завершення, проведено оперативну перевірку апаратів стиснутого повітря та відповідні вправи з фізичного навантаження в теплодимокамері, а також у складі ланки газодимозахисної служби, відпрацьовано дії щодо евакуації потерпілого із задимленого середовища та гасіння умовної пожежі.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Вінничина: «Червоній ...

КОМЕНТАРІ