В Івано-Франківській області об'єднали зусилля заради безпеки громадян

В Івано-Франківській області об'єднали зусилля заради безпеки громадян

11.12.14 09:51 0 656
Однією з дієвих форм діяльності працівників Івано-Франківського МВ УМВС є постійний контакт та взаємодія з населенням. Цю ініціативу підтримали і органи місцевого самоврядування села Вовчинці.

Цього тижня в сільській раді села Вовчинці відбулася зустріч правоохоронців з представниками органів місцевого самоврядування, зокрема, сільського голови Михайла Назара, представника міськвиконкому по взаємодії з ОВС Богдана Маланюка та мешканців села. Об'єдналися, щоб почути про проблеми мешканців села та допомогти у їх вирішенні. На зустрічі також були присутні представники громадських формувань, котрі надають допомогу міліціонерам у забезпеченні охорони правопорядку.

- Відкритість, прозорість, постійний контакт з населенням – це ті основні завдання, котрі ставить керівництво МВС України перед дільничними інспекторами міліції під час виконання ними своїх функціональних обов'язків, - зазначив заступник начальника УГБ УМВС в області полковник міліції Андрій Прусак.

Загалом у Вовчинцях роботу правоохоронців визнали задовільною, але для її покращення висловили ряд побажань та пропозицій, які правоохоронці обов'язково врахують в подальшій службовій діяльності.

– Ми не можемо залишатися осторонь людей і їхніх проблем. А такі виїзні прийоми і зустрічі з населенням найкращим чином впливають на стосунки між міліцією і громадянами, - зазначає начальник міліції громадської безпеки Івано-Франківського МВ УМВС, - утім, у такий нелегкий для нашої країни час, просимо громадян поставитись із розумінням до міліціонерів. Багато хто із працівників міського відділу, як і з інших підрозділів області несуть службу на Сході України. Отож зрозуміло, що колеги по службі виконують і свої функціональні обов'язки і заміщають співробітників, котрі перебувають у відрядженні, а це безумовно додаткове навантаження і додаткові тимчасові труднощі.

Подібні колективні зустрічі міліціонери продовжать для початку в інших селах, що в підпорядкуванні Івано-Франківської міськради, а відтак в дев'яти дільничних пунктах міліції, що в обласному центрі.

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ