У Львівській області штаб-надзвичайно ефективний та оперативний орган міліції

У Львівській області штаб-надзвичайно ефективний та оперативний орган міліції

11.12.14 10:25 0 695
Працівники штабу Червоноградського міського відділу міліції, 9 грудня, відзначають своє професійне свято.

Очолює штаб підполковник міліції Ігор Мичка, котрий має в своєму підпорядкуванні старшого інспектора штабу капітана міліції Володимира Маринюка та чергову частину.

В обов'язки начальника штабу входить здійснення контролю за роботою чергової частини, контроль за діяльністю всіх підрозділів міського відділу міліції, плануванням у відділеннях і секторах.

«Разом із старшим інспектором штабу Володимиром Маринюком ми беремо участь у планових перевірках, контролюємо стан обліково-реєстраційної дисципліни працівників у секторах, розгляд ними у відведені законом терміни скарг і заяв громадян», - розповідає Ігор Мичка.

Також працівники штабу опрацьовують методичні матеріали, які надходять з Головного управління МВС України у Львівській області, залучають начальників секторів до підготовки комплексних методичних аналітичних документів, контролюють своєчасну підготовку працівниками чергової частини оперативної інформації про злочини та події для надання її у Головне управління.

У черговій частині Червоноградського міського відділу міліції за добу в середньому реєструють до 10 повідомлень від мешканців міста, іноді повідомлення про тяжкі злочини.

З початку року в єдиному обліку зареєстровано 5378 заяв та повідомлень, в ЄРДР 2209 кримінальних правопорушень, оголошено про підозру у вчиненні злочину 377 особам, закінчено досудове розслідування по 1878 кримінальних правопорушеннях, закрито 1513 кримінальних проваджень, виявлено 210 осіб, які вчинили кримінальні правопорушення, складено 681 адміністративних протоколів.

Про свій колектив Ігор Мичка розповідає з особливою гордістю.

«Заслуговує на подяку за хорошу роботу старший інспектор штабу Володимир Маринюк. Щодо чергової частини міського відділу міліції, вони трудяться у цілодобовому режимі, приймають повідомлення, реєструють їх, скеровують слідчо-оперативну групу на місце події чи злочину. Виконують все чітко і оперативно», - повідомив Ігор Мичка.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За одинадцять місяців ...
Наступна новина: На Хмельниччині о.Симчишин ...

КОМЕНТАРІ